Lloguer de camió ploma per a canviar tota la coberta d’un edifici en rehabilitació.

Quan el client ens va sol·licitar que estudiéssim la forma més idònia de col·locar un equip d’elevació per a canviar la coberta de l’edifici en qüestió, l’inconvenient més rellevant va ser les dimensions del carrer on havíem de col·locar la grua.

S’havia de col·locar una grua al carrer la qual tenia unes dimensions de 5,30m. d’amplària.

Caldria salvar els cables que creuaven de costat a costat de les parets laterals.

Caldria salvar l’altura de l’edifici i tenir la capacitat suficient per arribar fins al final de l’habitatge.

Després d’estudiar la maniobra per mitjans informàtics vam poder col·locar el camió ploma de 150t. el qual s’adaptava perfectament als inconvenients nomenats anteriorment i fer el treball sense cap problema.